Chambre froide professionnel - Vente et installation Be Cool Solutions u modulaire koelcellen industriële of haken voor het behoud van voedingsmiddelen te installeren.

Onderworpen aan hygiënische normen en strenge milieu, deze koude kamer aan te passen aan winkels, supermarkten, werkruimten en industriële lokalen.In de industriële en commerciële koud, Be Cool Solutions heeft de oplossing door de installatie en de verkoop van apparatuur. Je behoeften en reageren we beter adviseren u en zijn uw contactpersoon in uw hele project.

Chiller, koude kamer, gekoelde vitrine, kleine apparatuur, ijsblokjesmachine, wij staan tot uw beschikking om de installatie en het oplossen van problemen.


We betrokken bij de koudeketen in de distributiefase koelvitrines te installeren ook.

Ze zijn bedoeld om bloot te leggen en het behoud van het voedsel waarvan de temperatuur, opgelegd door regelgeving, moeten zo constant mogelijk worden gehouden.

Een koelapparaat Classic verkoop bestaat uit een thermisch geïsoleerde structuur, elementen zorgen voor de koude distributie in de meubels en faciliteiten voor de presentatie en opslag van goederen.